TechnoSpray BV is opgericht in 1984 en is sinds die tijd de officiële importeur van Sames Kremlin spuitapparatuur voor de Nederlandse markt. Later zijn wij tevens verantwoordelijk geworden voor de Belgische markt, die door ons vanuit onze vestiging in Moerdijk wordt bediend. Het complete pakket spuitapparatuur en extrusie apparatuur van Sames Kremlin wordt door ons geleverd en onderhouden. Met ingang van 2020 is ons importeur schap compleet gemaakt met de Sames Kremlin poeder apparatuur.

Ons team van verkoopadviseurs, zowel binnen- als buitendienst helpt u graag om tot de optimale oplossing te komen voor uw specifieke vraag. Of dit nu gaat om een eenvoudige handmatige applicatie of een compleet geautomatiseerd systeem. Begin 2020 hebben we ons team versterkt zodat wij u nog beter bij de vraag naar totaal oplossingen van dienst  kunnen zijn. Voor service en onderhoud staan onze deskundige monteurs voor u beschikbaar, die zowel bij u in het bedrijf of in onze eigen werkplaats uw apparatuur vakkundig onderhouden of reviseren.

Wij streven naar een optimale relatie met onze klanten. Wij doen dat door snel en accuraat te reageren op uw vragen en door u te ondersteunen met snelle leveringen (95% van de orders wordt dezelfde dag nog uitgeleverd) en een eerlijk advies.

Heeft u vragen of wilt u eens vrijblijvend met ons van gedachten wisselen over de oplossingen die wij u kunnen bieden? Neem contact met ons op en ervaar hoe het is om met ons zaken te doen: aangenaam professioneel!

Ondersteuning

Ons team van technici staan zowel op locatie als in onze werkplaats volledig tot uw beschikking.